Lansering av 23 Video i Sverige

Lansering av 23 Video i Sverige

Videorevolutionen
har kommit till Sverige
Se videos från lanseringseventet i Reaktorhall 1 under KTH.

Den 29 November var en stor dag för 23, då vi lanserade 23 Video på den Svenska marknaden med ett lanseringsevent i Reaktorhall 1 under Kungliga Tekniska Högskolan. 23 Video är en video-webbplats riktad mot organisationer och företag som vill arbeta med visuell storytelling för att stärka sin kommunikation.

På den här sidan kan du ta del av eventet som helhet i form av klipp från presentationerna med internetentreprenörer och videoinnovatörer.

Äntligen har videorevolutionen för organisationer och företag nått Sverige!

Detta är 23 Video: Video-webbplatser lättillgängliga
Björn Falkevik: Video är lätt att producera
Thomas Madsen-Mygdal: Videorevolutionen för företag
Videorevolutionen: Se hela videon från lanseringseventet

Möt videoinnovatörerna

Hur man bygger en video-webbplats med 23 Video

Steffen Tiedermann Christensen är grundare och CTO på 23. I nästan 10 år har han varit en drivande kraft bakom 23 Video och en pionjär inom visuellt uttryck på nätet. Steffen visade funktionerna i 23 Video för de som vill starta en video-webbplats för sin organisation. Han demonstrerande även live hur enkelt det är att starta och administerera en video-webbplats baserad på 23 Video.

Videoproduktioner genomgår en stor förändring

Bara för ett par år sedan var videoproduktion begränsat till ett fåtal personer - det var dyrt och besvärligt. Björn förklarade hur videorevolutionen de senaste åren har förändrat instegsnivån och möjliggjort för oss alla att producera kvalitetsfilmer med bra innehåll på en låg budget.

Case: Lärarförbundet

Anna-Karin Rosvall från Lärarförbundet har hjälpt till att etablera deras video-webbplats Lärarkanalen. Hon förklarade att de startade som pionjärer inom web video och att det har hjälpt dem att ena sitt utspridda nätverk av mer än 230 000 svenska lärare. Deras approach är väldigt unik då de själva skapar alla videos - med hjälp av 10 Ipads så har de lyckats producera mer än 400 videos.

Case: Stockholm Stad

Ola Williams är en av Sveriges tidiga videoinnovatörer. Tillsammans med sitt team på Stockholms stad förde han samman administrationen och invånarna genom att använda sig av video.De hittade den perfekta lösningen med 23 Video som en video-webbplats för deras behov av extern och intern kommunikation. Ola förklarade hur 23 Video uppfyller deras krav och hur det har hjälpt dem att innovativt förnya sättet som staden kommunicerar med sina invånare.